Thuisfeest en catering

Evenementen, bedrijfsfeesten, trouwfeesten, u kunt het zo gek niet bedenken, er is altijd behoefte aan een lekker hapje en drankje. Wij verzorgen voor ieder mogelijk evenement een klein hapje tot volledige maaltijden. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw feest of evenement net naar een hoger niveau wordt getild met lekker eten en drinken.
Met ons oog voor kwaliteit en bourgondisch genieten maken wij de lekkerste hapjes en de lekkerste maaltijden. We kunnen iedereen in de behoefte voorzien.


Hapjes

Wij verzorgen feesten en evenementen die behoefte hebben aan kleine hapjes. Zo kunt u uw gasten laten genieten van verschillende hapjes die we zelf vers bereid hebben. In overleg komen we tot een gepast assortiment van hapjes. Naast de hapjes kunnen we ook het drinken verzorgen voor uw gasten.


Maaltijden

Naast hapjes geven wij uw gasten ook uitgebreidere mogelijkheden als daar behoefte aan is. We verzorgen complete maaltijden voor uw gasten. Zo kunt uw gasten maximaal laten genieten van verse gerechten door ons bereid. In overleg gaan we samen bekijken hoe we uw gasten het beste kunnen voorzien van de lekkerste maaltijden.


Neem contact met ons op vooral mogelijkheden op het gebied van thuisfeesten en catering. (Bijna) alles is mogelijk dus schroom niet om te vragen naar de mogelijkheden. Onze passie is om uw gasten maximaal te voorzien met vers eten. Deze passie laten we naar voren komen door al uw eten met liefde te bereiden met oog op kwaliteit en bourgondisch genieten.

Prijzen

Wat? Hoe veel?
Prijzen in overleg Prijzen in overleg

Het lekkerste eten voor ieder soort feest of gelegenheid!

Neem contact op